Page content

article content

Tool van de week – Wordswag (Instagram)

Je bent met je onderneming waarschijnlijk al aanwezig op Facebook. Maar ben je ook al aanwezig op Instagram met je bedrijf? Waarschijnlijk niet… Nochtans telt dit platform meer dan 500 miljoen gebruikers.

Wat is het doel van je online marketing? Je wilt met je onderneming je doelgroep gaan bereiken.

Hoe doe je dit de dag van vandaag? Kijken waar de aandacht ligt van de mensen…

En dit is op social media. Dus misschien toch beter eens gaan kijken waar Instagram in je marketing strategie past? Mocht je willen starten met Instagram kan je ook mijn Instagram gids lezen waar ik je stap voor stap uitleg hoe je hiermee kunt starten.

Maar daar wil ik het niet over hebben…

Vandaag richt ik mij vooral naar de meer ervaren Instagram gebruiker die weet hoe alles werkt.

Kijk, je wilt dat je Instagram profiel uniek is, dat het uitblinkt tegenover andere, dat het visueel is, dat mensen je volgen, dat mensen gaan reageren, dat je inspirerend bent, dat je de mensen iets kunt bijleren,…

Laat mij je gids zijn in dit proces. Er bestaat een handige tool die ik gebruik voor mijn klanten hun Instagram profiel. (ik beheer ondernemingen hun social media). Met deze tool kan ik tekst plaatsen op afbeeldingen in verschillende leuke stijlen.

tool van de week wordswag

Met welke tool kan je dit nu gaan doen? Je raadt het al uit de titel van dit artikel, WORDSWAG. Wordswag is een app zowel voor Iphone als voor Android gebruikers. Er zijn tal van mogelijkheden met deze applicatie (zie video). Deze applicatie kan je kopen in de app store of de Google play store voor 4,99€ dacht ik. Is zeker zijn geld waard!

 

Comment Section

0 reacties op “Tool van de week – Wordswag (Instagram)

Plaats een reactie


*