Het Facebook Advertentieproces van A-Z (video + e-book)
Download Gratis

Page content

article content

Snapchat voor bedrijven: 7 Tips

Snapchat voor bedrijven. Een social media kanaal dat van toepassing kan zijn voor uw onderneming of niet?

Als je snapchat nog niet kent, bekijk dan eerst deze gids eens. Anders zal je deze 7 tips niet begrijpen!

Als je al wat beter kunt werken met Snapchat dan kan je deze tips gebruiken om meer te halen uit Snapchat.

Hier zijn de 7 tips: Snapchat voor bedrijven. 

#1 Laat nooit uw Snapchat verhaal leeg

Blijf altijd consistent met uw posts en laat nooit uw verhaal leeg. Wanneer iemand u toevoegt op Snapchat dan wil je dat er al content aanwezig is op uw verhaal. Als je altijd aanwezig bent op Snapchat zullen u volgers u beter herinneren wanneer men een aankoop moeten maken.

#2 Post uw Snapchat naam op andere kanalen

Post naar uw huidige volgers op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Website, e-mail lijst,… Dat je aanwezig bent op dit kanaal. Je kan een link plaatsen op deze andere social media kanalen. Dit ziet er dan zo uit https://www.snapchat.com/add/UWNAAM

#3 Neem iemand anders zijn Snapchat over

Vraag aan een iemand die al een groot publiek heeft of aan een vriend/vriendin of je eens zijn/haar snapchat mag overnemen. Creëer waardevolle en leuke content voor die mensen en overtuig hen zo om ook u te gaan volgen. Hoe ga je dit nu gaan doen? Kijk eens naar uw doelgroep en vraag actief of ze op Snapchat aanwezig zijn. Benader die personen en zorg dat het een win win situatie wordt voor beide partijen. Neem iemand zijn Snapchat over en geef daarvoor iets in de plaats.

#4 Wie gaan volgen?

Wil je inspiratie op doen en kijken hoe anderen het aanpakken via http://www.ghostcodes.com/ kan je mensen gaan opzoeken en gaan volgen. Registreer ook uw profiel en vul uw interesses in zodat uw profiel ook gevonden kan worden.

 #5 Exclusief aanbod

Maak een aanbod enkel en alleen voor uw volgers op Snapchat (een korting op een product bijvoorbeeld). Hoe kan je dit doen? Maak een aparte pagina op je website die maar 24 uur live is. Maak een foto van deze URL link en zet deze op uw Snapchat op uw verhaal. Net zoals uw verhaal blijft deze URL ook maar 24 uur zichtbaar.

#6 Vraag dat mensen Snaps naar u sturen

Wat kan je doen is je gaat naar je andere social media kanalen en vraagt aan die mensen of ze je een Snap willen sturen in ruil voor een leuk cadeau of een korting. Je kan dit ook doen natuurlijk met je huidige Snapchat volgers.

#7 Wees creatief en gebruik filters

Hoe werken die Snapchat filters eigenlijk? Heb ik me ook al afgevraagd en gelukkig kan je alles terugvinden op het internet. Hier een video over hoe Snapchat Filters werken:

Snapchat is een sterk groeiend platform en met deze Snapchat tips voor bedrijven denk ik dat je al en weer wat verder kunt. Als je het jonge publiek wilt aanspreken dan is dit één van de social media kanalen waar je aanwezig moet op zijn.

Als je wilt weten hoe je Snapchat voor uw onderneming kunt inzetten, contacteer mij gerust.

Vergeet mij ook niet te volgen op Snapchat! Snapchat naam: dieter-vh

Snapchat Verslaving

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Snapchat voor bedrijven: 7 Tips

Plaats een reactie


*