Page content

Comment Section

3 reacties op “De nummer 1 marketingtechniek van Maarten Verheyen


Door luc barra op 23 november 2016

dag Maarten,ik heb de brief over marketing techniek maar heel oppervlakkig gelezen ,als je de 60 voorbij bent heb je dat niet meer zo nodig , ik ben aan het afbouwen en ik had het misschien toch beter eens gedaan,misschien vind ik hem zelfs nog terug,ik smijt heel weinig weg van u,ik lees graag uw nieuwsbrieven,soms duurt het wat lang maar ik wis geen enkele als ik ze niet gelezen heb,ik vind de termen soms moeilijk maar probeer ze te begrijpen en wat betreft technieken vind ik dat het zo moeilijk is om dat aan iemand te vertellen want het begint al bij het karakter van ieder persoon wat kan lukken en wat niet,de kennis,vriendelijkheid en eerlijkheid zijn voor mij de 3grootste troeven die je moet hebben,enfin zo heb ik het toch gedaan,maar na bijna 48 j is de bobijn toch ver af
grt luc


Door Chris op 27 november 2016

Heel interessant! Volgende keer de podcast niet meer opnemen in de badkamer.


Door Dieter Vanden Heede op 29 november 2016

Haha, was nochtans op kantoor bij Maarten. Maar bedankt voor de tip!

Plaats een reactie


*