Digitale Marketing Diensten - Dieter Vanden Heede

Digitale Marketing Diensten

Social Media

Interactie met uw doelgroep via de verschillende social media kanalen. Van Social Media strategie tot ook de uitvoering ervan! Bereik de juiste mensen via sociale media, vertel je persoonlijk verhaal en zet die fans om tot klanten. Wil je weten hoe? 

E-mail marketing

Laat je e-mail lijst groeien via unieke acties en converseer op een normale manier met de mensen op je e-maillijst. Het versturen van standaard nieuwsbrieven werkt niet meer, je wilt gerichte boodschappen sturen naar de juiste mensen op het juiste moment. 

webdesign

Webdesign

De uitvalbasis van je online marketing is je website. Je stuurt via verschillende kanalen verkeer naar je website. Het is meer dan een visitekaartje, je wil dat je websitebezoekers omgezet worden in leads en die in klanten. 

google adwords

SEA

SEA, ook wel ‘Adwords’ genoemd, zorgt ervoor dat mensen via advertenties op Google of Youtube op jouw website belanden.  Met de juiste call to actions op je website zetten we dit verkeer om tot leads en klanten. 

Zoekmachine optimalisatie

SEO

‘The First Page Battle’. Wil jij op verschillende zoekwoorden met je website op de eerste pagina van Google staan? Dit is mogelijk op lange termijn mits de juiste content, backlinks & optimalisatie van je website.

Digital consultancy

Digital Consultancy

Ontwikkel een digitale marketing strategie samen met mij. Een intensief traject van enkele dagen maar hierna heb je een plan die je kan uitrollen komende maanden.