Diensten
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Digitale Marketing

Interactie met uw doelgroep om doelstellingen te behalen. Bereik de juiste mensen via de verschillende kanalen. 

Workshops

Complete workshops over de verschillende online marketing kanalen zoals Facebook, Instagram,...

Online Trainingen

Online trainingen voor mensen die zelf aan de slag willen gaan met de verschillende digitale kanalen. 

PS: Social media is mijn ding! 

Facebook advertising

Op Facebook vind je iedereen. Het medium biedt dan ook de keuze om erg gericht te adverteren. Zo weet u exact wie u bereikt met welke content. Daarnaast heeft Facebook advertenties in verschillende vormen, samen kijken we hoe je meer naamsbekendheid kan krijgen online & vooral hoe we leads via Facebook kunnen verzamelen. 


Instagram Advertising

Via Instagram bereik je voornamelijk jongere mensen. De content is super visueel en je kan er leuke dingen met doen. Via Instagram krijg je nieuwe mensen naar je website en laat je ze daar dan een gewenste actie ondernemen. 


Content Marketing

Content marketing is het creëren en online verspreiden van relevante, waardevolle en aantrekkelijke informatie, om zo een publiek aan te trekken en uiteindelijk meer te verkopen. Met andere woorden als je gewoon telkens verkoopt op sociale media werkt dit niet. De mensen moeten je eerst kennen, graag hebben & vertrouwen vooraleer ze iets van je zullen kopen. Serieus, je vraagt ook niet aan een meisje om direct te trouwen op de eerste date? 


E-mailmarketing

Een klassieke en misschien één van de meest doeltreffende vorm van marketing. E-mailmarketing is ideaal om uw huidige publiek te behouden én om nieuwe klanten aan te trekken. Een e-mail lijst is iets van jou! Als Facebook morgen stopt, heb je nog altijd je e-mail lijst. 


Social Media (het updaten/beheren)

Het beheren van social media is niet zo simpel als het lijkt. De juiste timing, soort posts, weten welk publiek er moet aangesproken worden en op welke manier.. Optimalisatie en juist beheer van social media is noodzakelijk bij een sterk marketingplan. De meeste ondernemers hebben geen flauw idee hoe ze dit kunnen aanpakken. En mochten ze het weten, hebben ze gewoon geen tijd om dit te doen. Maandelijks spreken we af welke acties er zijn, welke informatie we kunnen delen op de social media kanalen en gaan we dit ook effectief gaan toepassen. 


Natuurlijk zijn er nog zaken dat ik doe maar ik weet dat jij niet verder gaat lezen. Dus ben je op zoek naar een social media freelancer, geef gerust een seintje. 

Online Marketing

Facebook

Online Marketing

Website

Website

Social Media

Online Marketing

Social Media

Facebook

Lead Generation

Facebook

Facebook

Lead Generation

Lead Generation

Lead Generation

Facebook

Facebook

Facebook

Freelancer

Freelancer

Facebook

Social Media

Lead Generation

Social Media

Social Media